POVZETEK: Zakon o osebni asistenci – vse na enem mestu

Ponedeljek, 20 Marec 2017 15:04

Spoštovane drage gledalke in spoštovani dragi gledalci.
V nedeljo, 19. marca 2017, ob 14. uri smo na TIPK TV predvajali skoraj 4-urni video maraton na temo »Zakon o osebni asistenci«, kjer ste lahko spremljali posnetek seje državnega zbora, izjave poslancev ter izjave predstavnikov ministrstva za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti. Izvedeli ste vse podrobnosti o storitvi osebne asistence in komunikacijskem dodatku, ki je zapisan v 8. členu ZOA. V tem video-prispevku pa vam pokažemo najbolj pomembne povzetke iz Zakona o osebni asistenci - vse na enem mestu.

Ponovitev si bo možno ogledati samo preko kabelskih operaterjev T-2, Telekom Slovenije, Amis in KaTe.si Nova Gorica. 

Naslednja ponovitev bo v nedeljo, 26. marca 2017, kot tudi 2. aprila 2017. Oba termina bosta predvajana ob 14. uri na znanem kanalu TIPK TV. Vabljeni k ogledu, saj je to izrednega pomena za gluho in gluhoslepo skupnost.

Aktualne novice 2

Znakovni jeziki in skupni evropski referenčni okvir ...

Znakovni jeziki in skupni evropski referenčni okvir ... Odpri

Skupni referenčni opisniki stopenj znanjaNamen projekta PRO-Sign je bil določiti evropske standarde za znanje znakovnega jezika za poklicne namene, ...

TIPK TV spomini 1. del

TIPK TV spomini 1. del Odpri

Vabljeni k ogledu, slika pove več kot ...

Pregled dogajanja v letu 2017 in delovanja TIPK TV

Pregled dogajanja v letu 2017 in delovanja TIPK TV Odpri

Izjava za javnost za gluhe in naglušneHvala vsem podpornikom ter gledalkam in gledalcem, da ste bili vsa ta leta z nami. Vedno in povsod.Bojan Mord, ...

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja najboljše spletne storitve in funkcionalnosti. Soglašate s piškotki?