Izjemen prispevek Bojana Morda na H3 World TV

Četrtek, 30 April 2020 23:29

V posebni oddaji DEAFWIRE na največji spletni televiziji za gluhe na svetu H3 WORLD TV je Bojan Mord sodeloval v razpravi o dostopnosti tehnologije na področju napisov (Captions) in podnapisov (Subtitles) - "Povsod potrebujemo napise".
Oddajo je vodila voditeljica Dawn Jani Birley. 
Sama oddaja je opremljena - podnaslovljena, kjer imate možnost izbire na youtube kanalu - slovenski podnapisi (pod samodejni prevodi).

Kot zanimivost pa povemo, da smo v času Deaflympics 2017 v Turčiji, je ekipa spletni portal tipk.si za gluhe in naglušne imela osebni pogovor z Dawn Jani Birley, in v kolikor si jo želite poobliže spoznati, vam posredujemo spletno povezavo:

https://tipk.si/oddaje/sportne-novice-10-dan-deaflympics-malo-drugace-pogovor-s-dawn-jani-birley

Vsebina je v mednarodnem znakovnem jeziku, ni podnapisov.

Vir: https://www.h3world.tv/

Aktualne novice 2

Izjemen prispevek Bojana Morda na H3 World TV

Izjemen prispevek Bojana Morda na H3 World TV Odpri

V posebni oddaji DEAFWIRE na največji spletni televiziji za gluhe na svetu H3 WORLD TV je Bojan Mord sodeloval v razpravi o dostopnosti tehnologije ...

Aktivni državljan Bojan Mord, odprto pismo

Aktivni državljan Bojan Mord, odprto pismo Odpri

Dne 26. marca 2020 je Bojan Mord, poslal odprto pismo – pobuda za izobraževanje na daljavo prek televizije ministrici za izobraževanje, znanost ...

Voščilnica 2020

Voščilnica 2020 Odpri

Vse lepo v letu 2020 vam želi ekipa tipk.si za gluhe in ...

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja najboljše spletne storitve in funkcionalnosti. Soglašate s piškotki?