Umrla je priljubljena pevka Simona Weiss

Ponedeljek, 21 December 2015 08:13
Umrla je priljubljena pevka Simona Weiss

V 53. letu je po hudi bolezni umrla priljubljena pevka Simona Weiss, poročajo spletni mediji. Weissova je v karieri posnela 20 albumov, več kot 200 pesmi, prodala pa je tudi več kot pol milijona plošč.

Pevka, ki jo je javnost v devetdesetih letih prejšnjega stoletja razglasila za kraljico ljudskih src, je prodala prek pol milijona plošč in kaset ter navduševala z uspešnicami, kot so Mati, Pet poljubov, Tisoč želja in Vzela sem si Štajerca. Z glasbene scene se je umaknila pred desetletjem, nato pa se posvetila dobrodelnosti, pomoči otrokom z avtističnimi motnjami ter svoji družini, še pišejo mediji.

Ljubljana, 19. decembra (STA)

Aktualne novice 2

Voščilnica 2020

Voščilnica 2020 Odpri

Vse lepo v letu 2020 vam želi ekipa tipk.si za gluhe in ...

Vlada predlaga uvrstitev slovenskega znakovnega jezika ...

Vlada predlaga uvrstitev slovenskega znakovnega jezika ... Odpri

Vlada je določila besedilo Predloga za začetek postopka za dopolnitev II. poglavja Ustave Republike Slovenije z osnutkom Ustavnega zakona o ...

VOŠČILO

VOŠČILO Odpri

Mahamo soncu z rokami,vezemo s prsti povedin vemo, da svet je z namimanj naglušen, bolj lep.Duh ni nikoli gluh,kamor želi si, sega,s prsti lomi ...

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja najboljše spletne storitve in funkcionalnosti. Soglašate s piškotki?